Durván kiakadt Tóth Gabi, perrel fenyegeti a 444.hu újságíróját (+videó)

Paprika Jancsinak nevezte a riportert, aki néhány hete egy rendezvényen kérdezni akart tőle.

Beszámoltunk róla, hogy április közepén a NER-közeli Scruton nevű helyen adott elő 30 embernek a hirtelenfideszes éneskesnő, Tóth Gabi, ahol egyebek mellett azt állította: nem fél a kérdésektől, bárkinek szívesen válaszol.

A rendezvényen a 444.hu nevű portál riportere is jelen volt, az előadás után pedig kérdezni próbált Tóthtól, ám az énekesnő sajtósa kettejük közé állt, rámordult az újságíróra, pofákat vágott, Tóth Gabit pedig elkezdte lökdösni kifelé a teremből.

A döbbenetes jelenetről készült videót megnézheted >>ITT<<, ha még nem láttad.

Az esetre most két, a Tiktok-oldalára feltöltött videóban reagált Tóth Gabi.

Az énekesnő ebben azt mondja: elképesztőnek tartja, hogy amikor háborúk vannak és békére lenne szükség, akkor egy ilyen „idióta téma” ekkora hírértéket kap.

Tóth ezután „Paprika Jancsinak” nevezi a 444.hu újságíróját, aki szerinte nem jelezte neki a beszélgetés előtt, hogy interjút szeretne vele készíteni, majd a fideszes heccsajtó szóhasználatát átvéve körülbelül 6-7 alkalommal „független-objektívnek” gúnyolja a kormányfüggetlen portált.

Tóth Gabi ezután arról beszél, hogy a 444.hu videója szerinte egy „rohadtul félretorzított szar volt, ismételten”, ő pedig ezt nem tűri tovább.

„Rá fogok menni és meg fogom tenni a megfelelő jogi lépéseket”.

– fogalmazott a videóban az énekesnő.

@tothgabiofficial Reagálok egy manipulatív videóra velem kapcsolatban..#fyp✨❣️ #nekedbe #pusztuljonforyouba ♬ eredeti hang – Gabriella Tóth

@tothgabiofficial Második rész..#fyp✨❣️ #nekedbe #pusztuljonforyouba ♬ eredeti hang – Gabriella Tóth

.

Kapcsolódó cikkünk:

Videóval: Gusztustalan módon viselkedett Tóth Gabi sajtósa a kérdezni akaró újságíróval

.

Valódi Hírek