Varga Judit válófélben lévő férje teljesen kiborult, amiért el kellett hagynia a balatonhenyei házukat

Ki kellett költöznie a balatoni házból.

Varga Judit exe, Magyar Péter Instagram-oldalán írt arról, hogy nagyon el van keseredve, amiért ki kellett költözniük a csokos balatoni ingatlanjukból.

„Ma elbúcsúztam Balatonhenyétől és a házunktól, amibe anno a teljes lelkemet és szívemet beleépítettem, és ahova mostantól csak vendégként járhatok”

– szomorkodott Magyar közösségi oldalán, amiről a Blikk számolt be.

Varga és Magyar még március elején jelentették be, hogy elválnak útjaik. Magyar azóta már hírt adott új párjáról is, mint kiderült, egy volt válogatott vízilabdázó lányával kötötte össze sorsát.

„Miközben úgy érzem, hogy kitépik a szívemet és haragszom magamra és az egész világra, mégis hálás vagyok, hogy legalább a fiúk továbbra is élvezhetik az álmaink és a közös erőfeszítéseink gyümölcsét, és abban bízom, hogy talán még lesz módom itt az unokáinkkal együtt focizni és a fiúkkal fröccsözni a medence partján.

Vigyázzatok magatokra és egymásra, becsüljetek meg minden pillanatot, mert a holnap az már egy másik nap”

– kesergett búcsú-posztjában Magyar.

A hvg.hu megjegyezte, amíg nem derült ki, hogy az építkezéshez Varga és Magyar együtt vették fel a falusi csokot, addig be sem költöztek a balatoni házba. Hozzátették, szintén közösen vásárolták meg azokat az ingatlanokat is, amelyekért 200 millió forintot fizettek úgy, hogy abból csupán 8 millió forint volt az önerő, a fennmaradó költségeket bankhitelből fedezték.

Valódi Hírek