Pár nappal a börtönbe vonulása előtt okozott milliós kárt Galambos Lajos – kiakadtak a szervezők

Sokat buktak emiatt.

Szerdán vonult börtönbe a gáz-, víz-, és áramlopás ügye miatt Galambos Lajos, ezzel pedig nagy slamasztikában hagyott pár rendezvényszervezőt.

A trombitaművészre ugyanis több zárt körű bulin számítottak volna az elkövetkezendő időszakban, bár Lajcsi szerződést nem írt alá, a rajongói mégis nagyon várták az előadásait – írta a borsonline.hu csütörtökön.

A lapnak sikerült elérnie több szervezőt is, az egyik budapesti klub tulajdonosa már elkezdte árulni Galambos bulijára a belépőket.

„Megmondom őszintén, hogy nagyon csalódott vagyok. Lajcsi

nemcsak engem, de a közönségét is cserbenhagyta,

hiszen nem szólt senkinek arról, hogy mikor megy be”

– mondta az egyik szervező, aki óriásit bukott a börtönbe vonulással, hiszen visszafizetheti a már eladott jegyeket, sőt a bulit is le kellett fújnia.

Egy másik szervező is hasonló cipőben jár, szóban egyeztek meg a zenésszel, aki nem említette meg, hogy mikor kell bevonulnia, a szervező pedig udvariasságból nem akart rákérdezni.

„Elbuktam a jegybevétel árát, mert a törzsvendégeim között már meghirdettem a koncertjét.

Le voltak foglalva az asztalok, eladva a jegyek…

Jó nagy blama,

de nincs mit tenni. Fizethetek vissza mindent”

– tette hozzá.

Ahogy korábban írtuk, az ország trombitása szerette volna elkerülni a rácsokat, egészségi állapotára hivatkozva az Alkotmánybírósághoz fordult, de elutasították a halasztási kérelmét.

A mulatóssztárnak 3 és fél évet kell bent töltenie, jó magaviselettel azonban csökkenhet a büntetése, így legkorábban jövő év végén láthatjuk újra színpadon Lajcsit.

Valódi Hírek