Ügyvédje elárulta a titkát: Ez volt Galambos Lajos utolsó kérdése a börtönbe vonulás előtt

Csak a sorompóig kísérhette a zenészt.

Szerdán vonult be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe Galambos Lajos, aki az utolsó pillanatig férfiasan viselte a történteket.

Sőt, a zenész az utolsó pillanatokban is az ügyvédjét kérdezgette annak fiáról; érdeklődött, hogy

a jogász megvette-e

a fiának azt, amiről legutóbb mesélt a Galambosnak – mondta a blikk.hu-nak Csontos Zsolt, a trombitaművész jogi képviselője.

Ahogy korábban írtuk, Lajcsi szerette volna elkerülni a börtönt, egészségi állapotára hivatkozva egészen az Alkotmánybíróságig ment, kérését azonban elutasították. Csontos szerint a zenész nem volt kétségbeesve a bevonulás miatt. Az ügyvédje egészen a sorompóig kísérte Galambost, aki onnantól magára maradt az intézményben.

Az ország trombitása csomagokkal érkezett a börtönbe,

holmiját azonnal átvizsgálták,

és csak azt vihette be magával, amit a szabályzat is engedélyez. Szerdától 72 óra áll rendelkezésre, hogy a zenészt alapos orvosi vizsgálatnak vessék alá.

Az ügyvédje szerint ez már megtörtént, minden orvosi papírját beküldték az intézménybe, valamint kérvényezték, hogy Galambost rögtön egy orvosi szobában helyezzék el.

Lajcsinak 3 és fél évet kell a rácsok mögött töltenie, jó magaviselettel azonban harmadolhatják a büntetést, ráadásul a 4 hónap előzetest is beszámítják neki, így

legkorábban jövő év végén szabadulhat.

Valódi Hírek