„És Orbán Viktor még hatalmon van?!” – Teljesen kiakadt a világhírű műsorvezető, amikor szembesítették a magyarországi állapotokkal (+videó)

Nem hitt a fülének.

Jon Stewart amerikai író, humorista, politikai kommentátor, műsorvezető az új, Apple TV+-on indított műsorában legutóbb Cseh Katalin momentumos EP-képviselőt kérdezte többek között a magyarországi valóságról. Az adásban szóba került a 40 százalékos Európa-rekorder élelmiszer-infláció is.

A párbeszéd a következőképpen zajlott:

„Jon Stewart: Az infláció bizonyos termékeknél 40 százalékos?

Cseh Katalin: Az élelmiszerek esetében.

J.S.:

És Orbán még mindig hatalmon van?

Cs. K.: Hatalmon van.

J.S.:

És az emberek nem dühösek rá a magas infláció miatt?”

Ezt követően Cseh Katalin elmondta: Orbán Viktor ezért az Egyesült Államokat, az orosz-ukrán háborút és a szankciókat teszi felelőssé. Ezen a műsorvezető teljesen kiakadt, ugyanis

nem akarta elhinni, hogy Orbán az Egyesült Államokat is hibáztatja, nem kizárólag Putyint.

„Tehát azt mondja, van egy médiagépezet, amely szándékosan hazudik az embereknek, hogy fenntartsa a politikai fikciót és megszerezze a hatalmat, és ez egy tekintélyelvű rendszer ismertetőjele, nem pedig egy demokratikus rendszeré”

– mondta megdöbbenve Jon Stewart.

A Cseh Katalin által elmondottakhoz annyit tett hozzá, hogy „szent sz*r”, majd elmondta, hogy ezek alapján neki úgy tűnik, Orbán tökéletes kormányzó lenne Floridában.

A megdöbbentő jelenet az interjú 5. percének környékén kezdődik el:

(The Problem With Jon Stewart/Youtube /24.hu)

Valódi Hírek