Ráfaragtak Nagy Feróék: Hirtelen törölték a koncertjüket a szervezők egy budapesti helyszínen

Nem lesz ebből semmi.

Törölte Nagy Feróék koncertjét a Barba Negra. Döntésüket azzal indokolták, hogy Feróék – a Beatrice születésnapja alkalmából – ingyenes koncertet fognak tartani Tabánban. Ezért a Barba Negra szerint „szakmaiatlan, és a közönség felé is inkorrekt” lenne, ha 3 napon belül két helyszínen is megnézhetné ugyanazt az előadást a közönség.

A hírt Nagy Feróék az együttes Facebook-oldalán közölték. A posztot változtatások nélkül mutatjuk:

Ricsések!

Ezúton közöljük veletek, hogy a péntekre tervezett Barba Negrás koncertünk elmarad!

Januárban hirdettük meg az eseményt, melyre szemmel láthatóan nagy volt az érdeklődés. Idő közben felkérést kaptunk, hogy mi zárjuk május elsején a budapesti Tabán fesztivált, melynek az elmúlt húsz évben mi voltunk az egyetlen állandó fellépője.

Tudtuk, hogy

két ugyanolyan koncertet nem korrekt dolog bemutatni

három nap alatt a fővárosban, ezért teljesen más tematikát terveztünk az eseményekre.

A Barba Negrában a zenekar korai éveinek ikonikus dalai vitték volna a műsor gerincét, míg a Tabánban a Beatrice zeneiségének esszenciájának bemutatása (lesz) a célunk.

A két koncert hangulatát, látványát, stábját, dalait – köztük a most 30 éves Vidám Magyarok lemez rég nem játszott dalait – erre a két tematikára építettük fel, bízva abban, hogy kedvezünk minden minket követő korosztálynak.

Sajnos a napokban

több félreértés volt a zenekar és a klub kommunikációjában,

melynek eredményeképpen a mai napon törölve lett az április 28-i esemény. A megváltott jegyek árát a klub automatikusan visszautalja!

Köszönjük megértéseteket!

(Nagy Feró és a Beatrice/Facebook)

Valódi Hírek