Csapzottan hagyta el a börtönt Herczeg Zoltán: Ügyvédjén keresztül üzent a divatguru

Vissza kell még szoknia a régi életébe.

Kiszabadult a börtönből a drog birtoklás miatt letartóztatott Herczeg Zoltán. A divatguru hat hónapot töltött a rácsok mögött. Csütörtök este rendőrök szállították budapesti lakásába.

Herczeget vezetőszáron, bilinccsel a kezén érkezett az otthonába, ahol kedvese várta. A Blikk fotóján látszik, hogy Herczeg megnövesztette a szakállát. A fegyintézetet zöld melegítőfelsőben hagyta el, és két nagyobb szatyort cipelt, amikben a holmijai voltak.

„A nyomozati bíró az ügyészségi indítvány helybenhagyásával döntött ügyfelem nyomkövetős bűnügyi felügyelete mellett. Ez azt jelenti, hogy heti egyszer hagyhatja el előre egyeztetett időpontban az otthonát, hogy biztosítsa a mindennapi életéhez szükséges feltételeket.

Zoltán jól van, nem törte meg a börtön, de vissza kell szoknia a régi életébe. Ez most egy másik élet számára ennyi idő után, és ezt is meg kell szoknia, éppen ezért most arra kérek mindenkit az ügyfelem érdekében, hogy egyelőre ne bolygassák, ne keressék se az ismerősök, se a sajtó… Időre van szüksége az elmúlt hónapok után”

– mondta a börtönből szabaduló Herczeg ügyvédje.

A divatgurut októberben tartóztatták le drogkereskedelem gyanúja miatt. A bíró most megszüntette a letartóztatását és augusztus 20-ig nyomkövetős bűnügyi felügyeletbe helyezte.

Valódi Hírek