Váratlan fordulat: Megszólalt Borkai Zsolt a jachtos videójáról

Úgy véli, példamutató erőfeszítéseket tettek.

Borkai Zsoltot is tanúként hallgatták ki az „Az ördög ügyvédje” elleni bírósági perben kedden és csütörtökön – írta Blikk. A lap arról számolt be, hogy kedd délután a sz*xvideó több szereplőjét is beidézték, akik előtt többször is levetítették az ominózus felvételeket. Borkai videóban tett vallomást a Győri Járásbíróságon.

„Egy ilyen procedúra valóban rendkívül kellemetlen, még akkor is, ha igazából olyan régen volt, hogy már el is felejtettem. Nem örül az ember ennek, de itt nem én vagyok a vádlott, én a sértettje vagyok ennek az ügynek”

– mondta a meghallgatáson, hozzátéve,

„az, hogy ki és hogyan volt sz*xuális kapcsolatban, nem kérdés ebben az ügyben. Hiszen már a kezdet kezdetén sem tagadtam, hogy én vagyok felvételen.”

Borkai arra is válaszolt, hogyan élte meg a történteket.

„Már túl vagyok rajta. Talán azt is mondhatom, hogy minden rosszban van valami jó. Nagyon megerősített engem, hiszen ami nem öl meg, az megerősít. Jóval szorosabb lett a kapcsolatunk a feleségemmel és az egész családdal. Az elmúlt három év megpróbáltatásait közösen le tudtuk győzni. Szerintem ez külön példamutató, bár nem volt egyszerű”

– fogalmazott.

Mint ismert, 2019-ben szivárogtak ki azok a titkos felvételek, amelyek egy jachton készültek, és Borkai akkori győri polgármester lemondásához vezettek. Annak ellenére, hogy a város újra megválasztotta őt, nem sokkal később végérvényesen visszavonult a politikai élettől

Kapcsolódó:

https://nyugatifeny.hu/2023/04/19/tovabb-dagad-a-botrany-varatlan-fordulat-tortent-borkai-zsoltek-ugyeben

Valódi Hírek