Végleg elgurult a pöttyös Bayer Zsoltnál: Káromkodva őrjöngött a cseh politikus véleménye miatt

Ezt nem bírta magában tartani.

Kiakadt Bayer Zsolt a cseh mezőgazdasági miniszter megnyilvánulása után. Zdeněk Nekula ugyanis hangsúlyozta, hogy az ukrán gabonaimportra kivetett magyar tilalom elletétes az Európai Unió egységes piacának feltételeivel.

Sőt a cseh politikus arról is beszámolt, hogy a hétvégén tárgyalt a mezőgazdasági termékek behozataláról Janusz Wojciechowski mezőgazdasági biztossal, aki megosztotta az Európai Bizottság reakcióját a Magyarország – és Lengyelország – által bejelentett importtilalomról. Elmondása szerint

a bizottság is elfogadhatatlannak találja az egyoldalú intézkedéseket.

„A jövő hétre megbeszéltem egy találkozót a biztos úrral Luxemburgban, ahol további megoldási lehetőséget és az Európai Unió közös megközelítését szeretnénk megvitatni”

– tette hozzá a Nekula.

Bayernek emiatt borult el az agya. Kedden a blogjában azt írta:

„bármit is fog böfögni az EU (meg ez a cseh idióta) az ukrán gabona import-tilalmáról,

pont le kell sz*rni.

Ide nem jön be többet Ukrajnából semmilyen élelmiszer, mezőgazdasági árú, és kész.

Vagy bejön, amennyiben az EU (és ez a cseh idióta) 100 százalékban kártalanítja az összes magyar gazdát (és lengyelt, és szlovákot, a cseh gazdákat ezek szerint nem kell, az idióta miniszterük szerint nekik így is minden ok).

Ennyi. Ezentúl pedig

ugassatok tovább, amit akartok, gazemberek,

az egységes EU-s piacról, meg minden egyéb lósz*rról…”

Bayer később egy másik bejegyzésben módosított:

„Még egy levél jött ma. Íme.

>>”Zsolt! Megnéztem ennek a görény cseh agrárminiszternek a Facebook lapján a cikket, amiben beszámol róla, hogy miket egyeztet az ukrán gabonáról, meg minket gyaláz. 290 komment volt hozzá. Vettem a fáradtságot és végignéztem az összeset és Google fordítóval lefordítottam. (Az utóbbi években megkopott a csehem)

Mindegyik, azaz mindegyik, értsd mindegyik a Nekulát szidja. Egy azaz egy komment sem volt még csak semleges sem, nem hogy Nekulát pártoló. Ki vannak borulva a csehek és a magyar meg a lengyel kormányt dicsérik<<
Na, ez megnyugtató.

Akkor nem a csehek idióták, csak a kormányuk…”

(eAGRI/Propeller nyomán)

Valódi Hírek