Szikora Róbert meglepő dolgokat mondott Tóth Andiról

Művészi polihisztornak tartja a fiatal lányt.

Szikora Róbert rendkívül sokoldalúnak tartja az énekesnőt, és úgy véli, a rosszindulatú emberek is tehetnek arról, hogy visszavonul, és felhagy az énekléssel.

„A minap találkoztam Andikával, a visszavonulásáról is hosszasan beszélgettünk. Tudom, hogyan kell vele bánni, és azt is, hogy ez egyedül az ő döntése, senki nem szólhat bele, ennek ellenére elmondtam neki a véleményem.

Amikor hasonló korban voltam, mint ő, én egyetlen pillanatra sem akartam feladni, hiszen az ember nem csupán magáért dolgozik, hanem a közönségért is.

Ha már odaédesgetted magadhoz a rajongókat, nem szabad őket cserben hagyni. Andika is azon ritka emberek közé tartozik, akik

művészeti polihisztorok.

Akármihez nyúl, az arannyá válik! Amellett, hogy énekel és dalokat ír, prímán táncol, rajzol, zsűrizik, színpadon, sorozatokban játszik. Mivel művészlélek, minden százszor érzékenyebben érinti.

Egy hétköznapi ember gonosz kommentje is le tudja taglózni az embert, pedig ezt nemhogy komolyan venni, elolvasni sem volna szabad. Szomorú, hogy egy ilyen széplelkű és tehetséges kislányt, mint Andi meg tudnak mérgezni a rosszindulatú emberek”

– fogalmazott a zenész.

Tóth még egy utolsó albumot kiad, aztán azt mondta, felhagy az énekléssel. Szikora egyébként az X-faktorban a mentora volt. A fiatal lány a tehetségkutató ötödik szériáját nyerte meg.

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek