Őrjöng Bayer Zsolt: Szerinte a németek döntés miatt Európa örökre elveszett

Sötét jövőt jósol.

A kormánypárti Magyar Nemzet oldalán írt vélemény cikket a Fidesz alapító Bayer Zsolt. Az újságíró most azon akadt ki, hogy Németországban legalizálták a marihuánát.

Az írás egy részét változtatás nélkül közöljük:

„Kanadában néhány hónappal ezelőtt bejelentette a kormányzat, két államban – két tagállamban, ha jól emlékszem – és számos városban már nemcsak a könnyű drogokat, hanem a nehéz drogokat, így például a heroint is legalizálták. Mindenki boldogan és szabadon szúrhatja magát, ahol csak szeretné.

És most a németek, akik nem szeretnének lemaradni semmiben, bejelentették, hogy első számú prioritásnak és emberi jognak tekintik a szabad cannabisfogyasztást.

Úgyhogy mostantól Németországban legális a marihuána tartása és fogyasztása. Hurrá, hurrá!

Kedves jó barátom halhatatlan mondatait kívánkoznak ide, aki azt mondta, hogy ha esetleg a németek azért szeretnék a saját társadalmukat teljes mértékig leszedálni, hogy nehogy véletlenül megint antiszemiták legyenek, akkor elkéstek, megint elkéstek.

Ugyanis a német nagyvárosok utcáin muszlim tömegek üvöltik mostanában különböző tüntetéseken, hogy: »Mocskos zsidók!« Ez tehát a szép német jelen. Muszlimok az utcán mocskos zsidóznak, a németek pedig szerte Németországban önfeledten szívják a marihuánát és néznek ki hülyén a fejükből.

Európa a szemünk láttára vész el örökre. Remélem, mi soha nem fogjuk ezt hagyni.”

Valódi Hírek