Betelt a pohár Tóth Andinál: Kiképézteti a kutyáját a rosszakarói miatt

A biztonsága érdekében teszi meg ezt a lépést.

Az utóbbi hetekben Tóth Andi és Marics Peti szakításától zengett a sajtó, a páros női tagja hírnevével együtt negatív kommenteket és pár rosszakarót is szerzett magának, az értesülések szerint pedig úgy döntött, hogy kiképezteti a kutyáját arra az esetre, ha megtámadnák – írta pénteken a borsonline.hu

Hiába ért véget a Sztárban Sztár műsora, az énekesnő nem lélegezhetett fel, ugyanis a kommentelők még mindig nem hagyják őt békén. Andi rengeteg bántást kap a közösségi oldalakon, egyesek gonosznak nevezik, mások viszont sokkal keményebb szavakkal korholják őt, féltékenynek, toxikusnak nevezték.

„Te egy ikon lehettél volna ekkora tehetséggel, de elcseszted, borzasztó, amit kommunikálsz, túl nagy az egód, kicsit több alázat, és talán nem süllyedsz el..”

– írta az egyik kommentelő.

Az értesülések szerint azonban Andi minden esetre felkészül, bár egyelőre csak az interneten „ostromolják” őt, egy ilyen helyzet később komolyabbra is fordulhat.

„Naponta kapja a fenyegetéseket, ezért kell valaki, aki megvédi őt. Úgy tudom, hogy

a kutyáját hamarosan ki fogják képezni

arra, hogy bármilyen szituációban megvédje őt. Akár egy támadóval szemben is…”

– árulta el a Bors informátora.

Az énekesnőnek ugyanis van egy rottweilere, aki mellé egy erős kezű ember kell, hogy tudja irányítani. Ez az állat ugyanis nem egyszerű eset, már kölyökkorban el kell kezdeni a foglalkozást vele, megtanítani neki, hogyan fékezze az erejét és kövesse a gazdája szavait.

Andi pár fotót már meg is osztott négylábú társáról:

(tothandi.andee/Instagram)

Valódi Hírek