Videóval: Szotyizva idegeskedte végig Orbán a stadionban, ahogy kikapott a Felcsút

Felhúzta magát a kormányfő.

Orbán Viktor meghitt, családias hangulatban tölti a húsvéti ünnepeket: nagypénteken a kormányfő ellátogatott a család baráti köréhez tartozó pékségbe, ahol unokáival közösen szerezték be a kalácsot. Nagyszombaton pedig a kolbászt, a sonkát és a szalonnát is együtt választotta ki unokáival Orbán.

Azt nem tudni, hogy a húskészítmények beszerzése előtt vagy után ugrott be Orbán a családi stadionba, annyi viszont kiderült, hogy családja férfi tagjaival – apjával, id. Orbán Győzővel és öccsével, ifj. Orbán Győzővel – közösen szotyoláztak a Pancho Arénában, a közzétett videó tanúsága szerint pedig Schmitt Pál volt köztársasági elnök is jelen volt.

Orbán felcsúti csapatát, a Puskás Akadémiát nagyszombaton csúnyán elpáholta a vendég Kecskeméti TE 3-0-ra. A Kecskeméti TE szurkolói pedig a VIP-szektor felé nyomatékosították mondandójukat.

„Legendát nem lehet venni!”

– skandálták a felcsúti csapatnak, ami a 2022-es év pénzügyi beszámolói alapján

több mint 1,5 milliárd forintos veszteséget produkált.

Mindezek alapján nem is csoda, hogy a miniszterelnökön az idegesség jelei mutatkoznak a felvételen, ugyanis az látható, hogy Orbán bosszús hangulatban, az ajtónak nekitámaszkodva fojtotta szotyolába bánatát.

A rendhagyó felvételt a Hungarian Fanatics nevű Facebook-oldalon közölték, ami az egyik legnézettebb magyar szurkolói felület.

Videó:

(Hungarian Fanatics/Facebook / telex.hu nyomán)

Valódi Hírek