Kiderültek a részletek: Így tartóztatták le a rendőrök a menekülő Schadl Györgyöt

Nem sokon múlt.

Schadl György és felesége 2021. november 5-én a ferihegyi repülőtér felé tartottak, amikor készenléti rendőrök közvetlenül a repülőtér prémium parkolójához vezető úton félreállították őket.

Schadlt és sofőrjét azonnal megbilincselték, előállításukat elrendelték. A rendőrök attól tartottak, hogy a végrehajtó házaspár azért utazott volna Dubajba, mert Magyarországnak nincs kiadatási egyezménye az Egyesült Arab Emírségekkel.

A letartóztatás előtt már egy hónapig lehallgatták Schadlt és sofőrjét, a nyomozók már tudták, hogy Rehák Róberttel és Völner Pállal korrupciós hálózatot alakítottak ki a végrehajtói karban.

M. Viktornál, Schadl sofőrjénél közel 6 millió forintot érő eurót találtak, a rendőröknek annyit árult el, hogy nem az övé a pénz, de azt nem, hogy kitől kapta. M. Viktor lakását is átkutatták, ahol

3 millió forint készpénzt, és három gramm kannabisznak kinéző anyagot találtak.

A Schadl házaspárt is átvizsgálta aznap a rendőrség, náluk is több millió forint értékű pénzt találtak, ezen felül két diplomata útlevelet, amelyre nem lettek volna jogosultak a magyar törvények szerint.

A rendőrök ezután a házukhoz mentek, ott is házkutatást tartottak. Itt találtak több millió forintot, gumilövedékes pisztolyt, és itt találták meg a híres közszereplő nevével ellátott borítékot, amelyben kompromittáló fotók és két DVD-lemez volt. Az ügyészség a sz*xvideót tartalmazó lemezt januárban megsemmisítette.

Ezek után a nyomozók kiterjesztették a lehallgatást egy sor emberre, rengeteg embert tartoztattak le, és a tárgyalás is elkezdődött már, amelynek során Schadl és felesége is ártatlannak vallotta magát.

(telex.hu nyomán)

Valódi Hírek