Óriásit hisztizett Varga Judit: Durván nekirontott a civilszervezeteknek

Nem bírja a feszültséget az igazságügyi miniszter, most beleállt a civilszerveztekbe.

Keményen beleállt a külföldi finanszírozású civilszervezetekbe Varga Judit. Az igazságügyi miniszter burkoltan, de azt mondja, hogy azokat keményen ellenőrizni fogják, mert véleménye szerint csak álcázzák a civilséget, valójában „politikát csinálnak”.

Az igazságügyi miniszter a Facebookon kelt ki magából. Az írást változtatás nélkül tesszük közzé:

A több mint 60 ezer bejegyzett civil szervezetnek és egyesületnek köszönhetően virágzik a civil társadalom Magyarországon. 🇭🇺

❗️Elkötelezettek vagyunk a civilek segítése mellett, ugyanakkor fenntartjuk aggodalmunkat és átláthatóságot várunk bizonyos külföldi finanszírozású, politikailag motivált és ideológiailag elfogult NGO-k tevékenységével szemben.

Bár filantróp álarcot vesznek fel, mégis politikát csinálnak,

civilnek hívják magukat, mégis pártként viselkednek, nagyon sok pénzből. Politikai napirendet képviselnek és politikailag motiváltan cselekszenek.

Brüsszelben ezeknek a NGO-knak próbálják kiszervezni a demokráciát, ezeknek a szervezeteknek a véleményét akarják ránk erőltetni, amely már közelít a birodalmi működéshez.

Nekünk az most a dolgunk, hogy az Európai Parlamenti választásokig erre az aggasztó folyamatra mindenütt rámutassunk.

➡️ Az viszont nem újdonság, hogy a magyar kormány mindig is elkötelezett volt a konstruktív európai párbeszéd mellett, ennek szellemében vettünk részt a civilek védelméről szóló uniós tárgyalásokon is.

Az, hogy ez meglepetést okoz egyes baloldali sajtóorgánumoknak, az az ő tájékozatlanságukról állít ki bizonyítványt.

 

Valódi Hírek