Nagyon kiakadt Bayer Zsolt: Őrjöng, amiért Orbán kebelbarátja ellen elfogatóparancsot adtak ki

Keresztényi megnyilvánulás.

Totálisan kiakadt a fideszes megmondóember. A Fidesz alapítója, és 5. számú tagkönyvének tulajdonosa saját blogján írta ki bánatát, amiért Vlagyimir Putyin ellen nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság.

A gyakran trágár stílusban megnyilvánuló Bayer Zsolt újabb – helyesírási hibákkal teletűzdelt – írását szó szerint idézzük:

„Ezennel én is kiadom az elfogatóparancsot Biden és Zelenszkij ellen. Ugyanis ennek pont annyi értelme van, mint a hágainak Putyin ellen.

Viszont ha mégis letartóztatnám nevezetteket, akkor Biden bácsinak elmagyarázom majd, hogy nem pukizunk nyilvános helyeken, továbbá, hogy

nem tesszük be a drogfüggő, feleslegesen létező, idióta gyerekünket

Ukrajna gázipari trösztjének igazgató tanácsába, mert akkor később úgy fog tűnni, hogy a k*rva nagy ukrajna barátság nem más, mint egy kibaszott családi üzlet (az).

Zelikének meg elmondom majd, hogy semmiképpen se vágja magát az ártatlanok pózába, mert nem ártatlan. S hogy CIA ügynökként hazafit játszani legalább annyira ripacskodás, mint f*sszal zongorázni.”

Egyébként a fideszes médiában egyre kevésbé leplezik, hogy Ukrajna- és Zelenszkij-ellenesek. Legutóbb éppen Bayer műsorában Bencsik András Békemenet-alapító és a kormánypárti Demokrata főszerkesztője már azt is kimondta:

Igen, én is az oroszoknak drukkolok.”

És azt is mondta, hogy szerinte Zelenszkij egy szánalmas bábfigura. Erről >>ITT<< írtunk.

Valódi Hírek