Szívszorító: Pár óra különbséggel hunyt el a 100 éves amerikai házaspár

Nyugodjanak békében!

Pár óra különbséggel hunyt el egy ohiói házaspár– írta a dailymail.com.

A pár mindkét tagja 100 éves volt, 79 éve éltek boldog házasságban,

amikor a feleség, June Malicote hálaadást követően súlyosan megbetegedett és egy helyi hospice házba vitték. Férje, Hubert Malicote teljesen összetört, később őt is ugyanabban a hospice centerbe szállították.

5 nap múlva Hubert álmában elhunyt, fia, Sam Malicote szerint az apja halálát „összetört szív” okozta. 20 órával később June is követte a férjét.

76 éves fiuk szerint a szüleinek sosem volt komolyabb veszekedése, együtt távoztak el egy hosszú és boldog élet után.

A pár Kentuckyban nőtt fel, először 1941-ben találkoztak egy istentiszteleten, majd egy évvel később összekötötték az életüket, amikor az Egyesült Államok haditengerészeténél szolgáló Hubert épp otthon volt. A II. világháború után az ohiói Hamiltonba költöztek.

3 gyermekük és 7 unokájuk és 11 dédunokájuk született.

A Malicote házaspár júniusban ünnepelte a 79. házassági évfordulóját, egy interjúban megosztották a hosszú életű szerelmük titkát.

Hubert elmondása szerint kitűzték célnak, hogy sosem keverednek komoly vitába, bár ettől függetlenül életük nem volt problémamentes, de sosem tettek olyat, ami bántotta a másik érzéseit. Szerinte fontos, hogy az ember a szeretteit az érzései fölé helyezze, nem szabad haraggal zárni egy napot sem.

(dailymail.com/szeretlekmagyarország.hu)

Valódi Hírek