Tömegbe hajtott egy autós a Hungária körúton

Cikkünk frissül.

Tömegbe hajtott egy autós a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében.

A Bors kedden arról írt, hogy a baleset helyszínére azonnal mentők és rendőrök siettek. Több szemtanú is arról számolt be, hogy egy embert elgázolt a jármű, de sérültekről egyelőre nem lehet tudni.

A Blikknek a baleset egy érintettje elmondta:

„8 óra 10 perckor történt, jöttünk a metrótól. Ott álltunk a zebránál, vártuk a zöld lámpát, amikor egyszer csak azt vettük észre, hogy egymás hegyén-hátán borulunk.

Hátranéztem, és az a fekete autó arról jött, a Hungáriáról és felpattant a padkára. Elkezdtünk felállni és mindenki kérdezte, hogy ki milyen sérülést szenvedett. Aztán már itt volt a rendőrség.”

Az érintett szerint egyedül a sofőrt ültették be a mentőautóba, tudomása szerint a gyalogosok közül senkinek sem esett baja, egy fiú panaszkodott térdfájdalmakra.

FRISSÍTÉS (12.37):

A rendőrség közlése szerint

a jármű 27 éves sofőrje rosszul lett,

ezért hajtott fel a járdára. A gépjármű vezetőjét kórházba szállították. A balesetben két személy könnyebb sérüléseket szerzett, őket ellátták a helyszínre érkező mentők.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

FRISSÍTÉS (17.13):

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán osztotta meg a balesetről készült videófelvételt, amelyen látszik, ahogy a – szerencsére kis sebességgel közlekedő – jármű a járdára hajtott.

Valódi Hírek