Teljesen elborult Hollik István agya, a sárga földig lehordta a legfőbb szövetségesünket (+videó)

Ebből nem lesz megállapodás.

„Útszéli zsarolónak” nevezte „Brüsszelt” hétfői videójában a Fidesz állítólagos „kommunikációs igazgatója”, Hollik István.

Hollik arról magyarázott, hogy Brüsszel szerinte egy útszéli zsarolóvá vált, mivel az Európai Bizottságnak már nem elég, ha a miniszterek és államtitkárok távoznak, az összes köztisztviselőt kiraknák az alapítványi egyetemek kuratóriumaiból.

Hollik egyúttal nekiment Ujhelyi Istvánnak is, akit az Unió szócsövének, a „dollárbaloldal” európai parlamenti képviselőjének nevezett.

Mint arról beszámoltunk: Ujhelyi már vasárnap megírta, hogy brüsszeli forrásai szerint az Európai Bizottság nem fogadta el a kormány által kezdeményezett törvénymódosításokat, így továbbra sem jönnek a helyreállítási alap és az operatív programok alapján Magyarországnak szánt pénzek.

Ujhelyi azt írta:

„Rossz hírt hozok, mert brüsszeli információm szerint mind a helyreállítási alap pénzei, mind pedig a hagyományos uniós hétéves költségvetés forrásai körül tovább húzódik a bizonytalanság, az Európai Bizottság ugyanis a héten döntött és nem fogadta el a Fidesz-kormány által – többek között az alapítványokba kiszervezett egyetemek kuratóriuma kapcsán tett – módosításokat és vállalásokat.

Nem lesz tehát elegendő, hogy a közvagyon-jellegét elvesztett egyetemek felett rendelkező alapítványokból a miniszterek kiszállnak, nyilvánvalóan ennél szélesebb körű és meggyőzőbb lépéseket várnak, ahogyan azt a Bizottság többször jelezte már a Karmelitának. (…)

Ha a Fidesz-kormány tovább húzza az időt, akkor a saját maga által vállalt határidőkből is kicsúszik, ami végzetes veszélybe sodorja a közös hazánknak járó forrásokat.”

Hollik szürreális videóját itt tekintheted meg:


.

Kapcsolódó cikkünk:

Ujhelyi István: Rossz hírt hozok az EU-s pénzekről, Orbánék csúnyán ráfáznak

.

Valódi Hírek