Elképesztő: Több mint 4 milliós darabbal sétált ki két tolvaj a sztárok egyik kedvenc budapesti cipőüzletéből

Pachert Balázs üzletébe még Orlando Bloom is benézett.

300 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a Pachert Balázs annak, aki segít kézrekeríteni az üzletében videóra vett cipőtolvajokat. A fiatal vállalkozó Instagramon osztotta meg, hogy mekkora kárt okozott neki két férfi, akik se szó se beszéd,

kisétáltak a bolt legdrágább, 4 és fél millió forintot érő cipőjével.

Ahogy a videófelvételeken látszik, a két elkövető – magukat nyíltan és büszkén, bármiféle takarás nélkül vállalva – kiemelték a nyitva maradt vitrinből a Nike és Louis Vuitton közös alkotását. A vitrin csak azért volt nyitva, – és így a cipő könnyen hozzáférhető a tolvajok számára – mert egy másik vevő percekkel korábban felpróbált onnan egy példányt.

Elmondta, a rendőrség a helyszínen újlenyomatot és DNS-mintát vett, de ezen túl mindenkinek hálás, aki akár egy megosztással is segíti az ügy megoldását.

Az üzletben sajnos nem ez az első ilyen eset, ugyanitt az Instagramon fellelhető az a február 17-i videó, amelyben egy ismeretlen személy két pár cipőt próbál félig kabátja alá rejteni, majd érkezést követően alig egy perccel távozik is a boltból.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BALAZS KICKS⚡️ (@balazs_kicks) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BALAZS KICKS⚡️ (@balazs_kicks) által megosztott bejegyzés


(BALÁZS KICKS/Instagram)

Valódi Hírek