Ötmillió forintra pereli a cicis képeit ellopó portálokat VV Anikó (+videó)

A volt villalakó az állítja, ekkora kár érte.

Molnár Anikó a napokban büszkélkedett azzal a Facebook-oldalán, hogy az OnlyFans-tartalomgyártó elit 1 százalékába tartozik.

Szombaton azonban kiderült, hogy visszaéltek a fotóival. Molnár azt mondta, többször is felszólította az elkövetőket, mivel nem tettek eleget ennek, ezért

feljelentést tett.

„Sziasztok!

Mint azt már több hírportálon is olvashattátok, sajnos több oldal is visszaélt a képeimmel. Többszöri felszólítás ellenére sem tettek eleget a kérésemnek, hogy a képeket távolítsák el ezért meg kellett tennem a szükséges jogi lépéseket!

A tegnapi napon rendőrséghez fordultam és megtettem a feljelentést!

Az ügyet átvette egy nyomozó, és a jelenlegi adatok szerint becsült anyagi kár ami engem ért a jogtalanul eltulajdonított képek miatt,

meghaladja az 5.000.000ft-t!

Az ügy elindult, úgyhogy tájékoztatni szeretnék mindenkit, akinek ilyesmi megfordul a fejében, az számoljon a lehetséges következményekkel!”

írta az Instagramon Molnár.

Az OnlyFans egy online platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az előfizető követőikkel tartalmakat osszanak meg. Ezek lehetnek fotók, videók vagy videóchat is. Az oldalon kifejezetten felnőtt tartalmakkal lehet találkozni. Havonta akár egymillió forintot is lehet keresni vele.

Molnár nemrég Hajdu Péter műsorában mesélt arról, hogy az OnlyFansen „mi fér neki bele”. Azt mondta például, hogy ha azt kérik tőle zuhanyozzon meztelenül azt megteszi, mert ugye a ValóVilágban már látták így is, és egyáltalán nem szégyellős. A simogatás és egyéb pornográf tartalmakra nemet mond.

Nézd meg a teljes interjút:

(Molnár Anikó/Instagram)

Valódi Hírek