Itt a vége: Donáth Anna végrehajtókat küld a propagandalapokra, miután azok nem hajlandók helyreigazítást közölni róla

Nem hajtották végre a bírósági ítéletet.

Donáth Anna jogerősen pert nyert a TV2, az Origo és a Ripost ellen. A kormánypárti médiatermékek valótlanságokat állítottak róla, emiatt jogerősen bocsánatot kell kérniük, továbbá 4 millió forint sérelmi díjat kell fizetniük.

A Momentum politikusa szerint azonban ezt némelyik lap nem teljesítette, ezért végrehajtókat küld rájuk, írta meg Facebook-oldalán.

Donáth ezzel kapcsolatos írását változtatás nélkül közöljük:

Végrehajtókat küldtem a propagandára, mert nem hajtották végre a bírósági ítéletet a kiszabott határidőn belül. El kellett volna tüntetniük az engem rágalmazó anyagaikat az oldalaikról, és bocsánatot is kellett volna kérniük a hazugságaikért.

Nem mellesleg összesen 4 millió forint sérelemdíjat is fizetniük kell, amit hasznos társadalmi célokra szánok. Ezt sem mindegyiknek sikerült még megtennie.

De mi a Momentumban

nem hagyjuk, hogy hülyének nézzenek minket.

Ezért végrehajtókat küldtem a TV2-re, hogy kötelezzék a büntetés megfizetésére, a rágalmazó anyagok eltávolítására, és arra, hogy bocsánatkérő közleményt olvassanak be az esti Tényekben. Akármilyen hű szolgái is a hatalomnak, a törvényt nekik is be kell tartaniuk.

Az Origo-t és a Ripostot kiadó Mediaworks Hungary-re is küldtem végrehajtókat,

mert ők sem távolították el a hazugságokat, és bocsánatkérést sem tettek közzé a bíróság által megszabott határidőn belül. Őket is kényszeríteni fogjuk a kötelességük teljesítésére.

Túlságosan elkényelmesedtek a rendszer kiszolgálói ebben az országban, és azt hiszik, hogy sérthetetlenek. A Momentum tesz azért, hogy ne érezzék biztonságban magukat azok, akik törvényt sértenek.

(Facebook/Donáth Anna)

Valódi Hírek