Most érkezett: Idénymunkásként dolgoztak Ausztriában a szörnyű balesetben meghalt magyarok

Az osztrák rendőrség közölt néhány részletet.

Szezonmunkásként dolgozott az a három magyar fiatal, akik szombaton a szörnyű autóbalesetben életüket vesztették. A Nyugati Fény kérdéseire válaszolt az osztrák illetékes rendőrség.

Rettenetes autóbaleset történt szombaton Ausztriában. Egy fekete színű, Volkswagen márkájú autó ütközött össze Leogangban szombat délelőtt egy menetrend szerint, de utasok nélkül közlekedő autóbusszal.

Az osztrák rendőrség lapunkkal közölte, hogy bírósági szakértő bevonásával jelenleg is vizsgálják a baleset okát. Előzetes információk szerint a magyarok által használt autó eddig ismeretlen okokból került át a szemben lévő sávba. A baleseti jelentést a salzburgi ügyészség készíti el.

Szombaton egyébként újra havazott Ausztria-szerte. Több helyit megkérdeztünk, akik azt mondták, hogy nagyon veszélyes ilyenkor a még le nem tisztított utakon közlekedni. Valószínűleg ez is közrejátszhatott a baleset bekövetkeztében.

A tragédia során egy 25 éves budapesti férfi, egy 29 éves győri, és egy 36 éves sárvári nő halt meg. Mindhárman egy

Zell am See-ben található szállodában dolgoztak együtt.

Az osztrák rendőrség azt is közölte, nem tudják, hogy a három személy rokonságban állt-e egymással, mert eltérő a vezetéknevük.

Valódi Hírek