Megrázó részleteket árult el Vajna Tímea: Őszintén vallott a vetéléséről

Nemrég újabb petesejt-leszívást végeztek el nála.

Vajna Tímea karácsonykor várandós volt, de elvetélt. Azt írja, valószínűleg egy rossz petesejt termékenyült meg, mivel már 40 éves, és stresszes időszakot hagyott maga mögött.

Andy Vajna özvegye – aki azóta ismét férjhez ment – hosszú sorokban vallott őszintén arról, milyen nehéz időszakon megy keresztül, illetve arról is, miért érdemes időben elgondolkodni a gyermekvállaláson.

Valószínűleg, ha tudtam volna fiatalon gyereket szülni, és nem 40 felett kapkodni, akkor minden más lett volna és egyszerűbb, de hát így hozta az élet… Ezért minden hölgynek azt tanácsolom, hogy

35 éves kora előtt fagyassza le a petesejtjeit biztonságképp,

mert ki tudja, hogyan alakul a párkapcsolata, munkája, élete. Ha nekem is javasolta volna valaki, akkor valószínűleg nem itt lennék, és nem mennék keresztül ennyi küzdelmen, fájdalmon és lelki megterhelésen. De mi, nők igazi harcosok vagyunk!

Karácsony után, 7,5 hetesen elveszítettem a kisbabámat.

Pedig természetesen sikerült.

Annyira boldog voltam, nőtt a hasam és gyerekruhákat nézegettem… Valószínűleg egy »rossz« petesejt termékenyült meg (mivel 40 éves vagyok), és nagyon stresszes időszak áll mögöttem. A vetélés iszonyatos fájdalmakkal és görcsökkel járt, nem beszélve a lelki fájdalmakról

– fogalmazott Vajna Tímea Instagram-történetben.

Valódi Hírek