Mi történt? Korda György sejtelmesen üzent Varga Juditnak

Vajon szándékos volt?

A XVI. polgári estély nevű rendezvény sztárfellépője volt Korda György és Balázs Klári Mezőkövesden. Az esemény házigazdája a térség országgyűlési képviselője, Tállai András volt, de megjelent Varga Judit is — ez a Korda házaspár számára meglepetés volt.

Az eseménnyel kapcsolatban a Blikk megszólaltatta Korda Györgyöt, aki elmondta: egy bejátszást is leadtak a rendezvényen, amelyben Varga Judit hegedült. Ez alapján világossá vált számukra, hogy az igazságügyi miniszter zeneértő.

Varga köszöntőbeszéde Korda szerint szép, érthető és emberi volt. Utána Balázs Klári megjegyezte a tárcavezetőről, hogy elegáns és csinos.

Volt azután egy különleges, sokkal meghittebb része is a koncertnek, amikor elénekeltem az egyik legszebb és legnagyobb slágeremet, a Gyöngéden ölelj át című dalt. Azt mondtam,

ezt most Varga Judit miniszter asszonynak küldöm.

A koncert után pedig közös kép is készült vele, ami igazi megtiszteltetés számunkra – osztotta meg a részleteket a 84 éves énekes.

A Gyöngéden ölelj át című sláger egyébként A Keresztapa nevű film főcímdala, amely egy klasszikus gengszterfilmnek számít. Ez a mindent átható hatalmi harcokról és az egy ember által bábuként mozgatott szereplőkről szól.

(Blikk nyomán)

Valódi Hírek