Az egyik legismertebb magyar képzőművész zseniális festményen foglalta össze az egész NER-t

Minden rajta van.

„Jászai Gellért megvásárolja a Vodafone-t, majd leköltözik a Balatonra, hogy végre senki se érje el, lévén ott nincs térerő, bár Budapesten se nagyon volt net”

– tette közzé új festményét drMáriás a Facebookon.

A festmény apropóját az adta, hogy a magyar állam felvásárolta a Vodefone Magyarországot. Az Orbánt is rendszeresen kiparodizáló drMáriás szokás szerint kerített egy kis történetet új művéhez.

Az írást szó szerint idézzük:

„Jászai Gellért nagyon szeret kommunikálni. Ezért megvásárolta a Digi-t, a Vodafone-t, s még megannyi kommunikációs céget. Már annyi mindene van, hogy sokan úgy gondolják, Mészáros Lőrinc helyébe lépett.

A Vodafone-os dolgot már kicsit bánja, mert azóta állandóan hívogatják mindenféle kérésekkel azok, akik kölcsönadták neki az állam pénzét az üzletéhez. Ezért igyekszik eldobálni a telefonjait, hogy minél kevésbé legyen elérhető, s vitorlázással és kártyázással felejteni a frusztráló helyzetet.

Csányi Sándor az üzlet hallatán eltűnt a képből, lehet, hogy már telefonja sincs, a bosszús netezés helyett pedig egyik borászatára fordít egyre nagyobb figyelmet és egyre több időt.

Mészáros Lőrincnek pedig mindezek láttán egyszerűen elment az étvágya, s drámaian lefogyott. Egyesek azt mondják, már ennie sincs mit.

Hamarosan gyűjtés indulhat a megsegítésére.”

 

Valódi Hírek