Megfagyott a levegő stúdióban: Egy betelefonáló nyugdíjas csúnyán kiosztotta a gyereknevelési tanácsokat adó Voksán Virágot

A műsorvezetők is csak kapkodták a levegőt.

Gyermeknevelési tanácsokról beszélgetett Voksán Virág és Nici Belucci az RTL Klub Reggeli című műsorában. Előbbi arról beszélt, hogy a szigorúbb nevelést preferálja, addig utóbbi inkább az engedékenyebb attitűd mellett voksol.

„A szigort azt tartom, de nem ilyen vasszigort. Azért én fontosnak tartom, hogy legyenek olyan döntések, amikbe bevonom őket… Következetes vagyok”

– mondta a kétgyermekes Voksán Virág.

„Nálunk az van, hogy ő megkérdezi tőlem, hogy mit lehet csinálni, vagy nem. Nem tudom, hogy alakult, lehet, hogy ilyen a természete, de lehet, azért, mert engedek neki…”

– ezt már Nici Belucci mondta.

A témához Peller Mariann műsorvezető is hozzászólt, aki arról beszélt, hogy a hisztizés helyett az érvelésre tanítja a gyerekeit. Aztán a beszélgetés hetedik percében egy nyugdíjas betelefonált, aki elég keményen odaszólt a vendégeknek. Azt tanácsolta, hogy legközelebb olyan vendégeket kéne behívni a műsorba, akik

nem a kirakatban élnek, nem a mű dolgok a legfontosabbak az életükben, és nem olyan nagyon gazdagok„.

A stúdióban gyakorlatilag megfagyott a levegő az idős hölgy monológjától. A műsorvezetők nem győzték mentegetni a meghívott vendégeket. A botrányos pillanatot az alábbi videó hetedik percétől tudod végignézni:

Valódi Hírek