Megrázó részletek derültek ki Herczeg Zoltán drogbotrányáról

Minden kérvényüket elutasították.

Herczeg Zoltánt még október 21-én tartóztatta le a rendőrség kábítószer-birtoklás, illetve kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt. A közismert divattervező a kihallgatásakor a drogfogyasztást ugyan elismerte, azt viszont tagadta, hogy terjesztette is volna a szert.

Decemberben szabadlábra helyezéséért, valamint az enyhébb kényszerintézkedésért nyújtott be fellebbezést, amelyet a bíróság elutasított, így a karácsonyt is a rácsok mögött töltötte.

A divattervező párjának október vége óta nem volt lehetősége arra, hogy kapcsolatba lépjen vele, mivel a hatóságok erre nem adtak engedélyt.

Herczeg ügyét február 23-án fogják majd újratárgyalni, amikor kiderül, hogy továbbra is előzetes letartóztatásban marad-e, vagy szabadon távozhat. Mint arról kedvese, Mariann beszámolt a Blikknek, ő már

több mint két hónapja nem tudott kapcsolatba lépni vele, mivel a hatóságok ezt nem tették lehetővé.

„Nem titok, hogy még mindig nem tudok kommunikálni vele, és ez mindkettőnket nagyon megvisel. Nem látogathatom, nem hívhatom fel, de még csak levelet sem írhatok neki”

— számolt be a lapnak Herczeg Zoltán párja.

Herczeg párja azt is elmondta, hogy csak csomagot küldhet neki, viszont a legutóbbit vissza is küldték, mivel tíz dekával nagyobb volt a súlya a megengedettnél. Hozzátette: leginkább az zavarja, hogy nem érti, miért vonták meg tőle a kapcsolattartás lehetőségét. Mint mondta, tudja, hogy kedvesének szüksége lenne rá, mivel tökéletes „szellemi partnerei” egymásnak, érzik a „másik rezdüléseit”, és tudna neki olyat mondani, ami segítene.

A lap információi szerint a Herczeg kizárólag az ügyvédjével és a szüleivel beszélhet, velük is csak tíz percet naponta. Egy közeli barát arról számolt be, hogy ugyan Herczeg ügyvédje is úgy véli, a divattervezőt megilletné a jog, hogy több emberrel tartsa a kapcsolatot, így többen kérvényt adtak be emiatt, amelyeket azonban elutasítottak.

(blikk.hu)

Valódi Hírek