FRISS: Komoly elismerésben részesült egy ellenzéki kerület

Papírt is kaptak róla.

A Családbarát Magyarország Központ minden évben több munkahelynek is odaítéli a családbarát munkahely címet, ezzel elismerve, hogy a munkaadó intézkedésekkel segíti a családokat.

Ezt a címet most újra elnyerte Újbuda Polgármesteri Hivatala, derül ki a lapunknak is megküldött közleményből. A polgármesteri hivatal több olyan intézkedést hozott, amivel a kisgyermekes és megváltozott munkaképességű dolgozóiknak segítettek.

A Hivatal közleményét változtatás nélkül közöljük:

2022-ben is sikeresen pályázott Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Polgármesteri Hivatala a „Családbarát Hely” tanúsító védjegy megszerzésére,

így újabb két évig használhatja a minősítést.

A pályázat kiírója a Családbarát Magyarország Központ. A címet egy szigorú kritériumrendszeren alapuló eljárásban lehet elnyerni, ez 2022-ben kevesebb mint 500 munkaadónak sikerült, a nyertesek többsége a versenyszférából került ki.

Újbuda Polgármesteri Hivatala

családbarát intézkedések sorával,

egyebek mellett egyes atipikus foglalkoztatási formák bevezetésével, megváltozott munkaképességű munkavállalók alkalmazásával, dolgozók gyermekeinek nyári táboroztatásával, gyermeksarokkal, rekreációs szolgáltatásokkal érdemelte ki az elismerő címet.

Újbuda Polgármesteri Hivatala azt vallja, hogy a munkavállalók sikerességéhez, eredményességéhez

szükség van kiegyensúlyozott családi háttérre,

a magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolására. Ezért tényleges intézkedésekkel szolgálja a munkavállalók érdekeit, ebben is segítséget nyújtva dolgozóinknak.

Valódi Hírek