Csúnyán befürdött Rákay Philip — A legrosszabb magyar filmek közé került az Aranybulla

Eltévesztették a házszámot Rákayék.

Lesújtó értékelést adott a közvélemény Rákay Philip szuperprodukciójára, ugyanis mint kiderült, még az Álom.net című filmnél is gyérebb teljesítményt nyújtott az „alkotás”.

Az Aranybulla 2100 szavazatból 1,2 pontot ért el a maximálisan adható 10-ből az IMDb-n.

Az Internet Movie Database névre hallgató adatbázis az egyik legfontosabb filmes gyűjtőoldal, ahol érdekességek, ismertetők és a stáblista mellett értékelni is tudja a közönség az adott produkciót.

Mint a hvg.hu írta, a Rákay Philip producerkedése alatt megszületett Aranybulla-sorozat minden várakozást alulmúlva, olyan legendásan iszonyú produkciókat is megelőzött, mint a 2008-as Kis Vuk (1,3), vagy a minden ízében borzalmas, 2009-es Álom.net (1,3).

Azonban ennek ellenére a sorozat még így sem érte el a legmélyebb pontot, akad még az értékelések tekintetében még ennél is rosszabb magyar film az adatbázisban. A lap kiemelt két példát is, melyek közül az egyik Dézsy Zoltán Elment az öszöd című, a 2006-os eseményeket körbejáró játékfilmje, a másik pedig a szó szerint 1.0 ponton álló, Anettka, Zalatnay Sarolta, Terry Black és Kiszel Tünde szereplésével fémjelzett minden idők legrosszabb magyar filmje, a Holnap történt – A nagy bulvárfilm című produktum.

(hvg.hu)

Kapcsolódó:

“Sikkasztásra gyártott alibi film”: Durván kiakadtak a kommentelők Rákay Philip Aranybulláján

 

Valódi Hírek