Kiderült, kikkel koccintott Novák Katalin újévkor a Sándor-palotában

Jellemző.

“Köszönöm, hogy együtt koccinthattunk”

– írta Novák Katalin köztársasági elnök a Facebook-oldalára feltöltött képek mellé, melyeken az látható, hogy egy kisebb csoportot fogadott a Sándor-palotában, és az új évre koccintott velük.

Az azonban nem derült ki az államfő posztjából, hogy kiket látott vendégül és miért éppen velük koccintott.

A Metropolban azonban megjelent a magyarázat. A cikk szerint szimbolikus volt, hogy az új államfő az első újévi köszöntőjét is családok körében mondta el. Így például Farkas András operaénekes feleségével és újszülött gyermekével, Boldizsárral kapott meghívást, aki a lapnak elmondta:

„A kisfiunk belesírt az államfői beszédbe. El kellett altatni, hogy az elnök asszony szóhoz jusson, ő pedig türelmesen kivárta, amíg a pici elszenderült.”

A cikk szerint a meghívottak között volt hatgyermekes család és nagyszülői pár is tizenkét unokával.

Szintén ott volt még az öt gyermeket nevelő elnöki tanácsadó, Langerné Victor Katalin, aki azelőtt a társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár volt. Meghívták a koccintásra a Sándor palotába egy kétgyerekes családot, a Tök családot is.

De ott volt egy édesanya is, aki egyedül neveli két gyermekét, egy nyugdíjas gyógyszerész házaspár, akiknek 3 gyerekük és 11 unokájuk van.

(via hvg.hu)

Valódi Hírek