Újítsd fel a fürdőszobádat egy nap alatt!

Egy kopott csempe lehangoló látványt nyújt, azonban a felújítás egy vagyonba kerül. Ha a fürdőszobád a retró helyiségek gyöngyszeme, de te inkább a modern és letisztult vonalat kedveled, ám a pénztárcád nem rajong az ötleteidért, akkor valami olcsó, de hatékony megoldásra van szükséged. Ez a megoldás létezik is!

Hogy mire gondolunk? Fóliás Juci öntapadós 3D csempéivel mindenféle szakmai segítség nélkül egyedül is újjá varázsolhatod a helyiséget, és már aznap este megújult környezetben moshatod meg a fogaidat!

Ne aggódj, ha változtatni szeretnél, vágj bele és induljon a kaland!

Mit kell tudni az öntapadós csempéről?

Az öntapadós csempe egy kiváló és tartós megoldás, ha csempézett felület felújításáról van szó. A Fóliás Juci weboldalán található 3D csempék számtalan színben és mintában kínálják az otthonfelújítás életérzését, használatukkal gyorsan és szakember segítsége nélkül tudsz nagyon látványos eredményeket elérni.

Ezek a csempék zselés vagy alumínium anyagból készültek, nagyon tartósak, vízállók és ugyanúgy kell velük bánni, mint a normál csempével. Mivel erős és vastag anyagból készültek, ezért az eredeti csempe fugái sem okoznak problémát, amint ráragasztod az öntapadós csempét, el fognak tűnni az egyenetlenségek.

Hol lehet használni ezt a terméket?

Nyugodtan fóliázd ki vele a teljes fürdőszobát, hiszen kiválóan rá fog tapadni az eredeti csempére. Fontos, hogy megfelelő mennyiséget rendelj, nehogy ott maradj egy félkész felújításban. Az eredeti burkolatot tisztítsd meg, hogy a ragasztó tapadása tökéletes legyen és nézz meg videót a pontos felhelyezés menetéről.

A fürdőszobán kívül nyugodtan használhatod a konyhában is. A konyhapult feletti terület sokszor elavult csempével van kirakva, ennek megváltoztatásával az egész konyha hangulatát tudod módosítani. Ha még drámaibb hatást szeretnél elérni, akkor érdemes a konyhapultot és a konyhabútort is fóliázni, így a látvány egy teljes felújítás képét fogja sugározni.

A 3D öntapadós csempe felrakása

Ahhoz, hogy a végeredménnyel elégedett legyél, nézz meg videót a felrakás pontos menetéről. A legfontosabb, hogy a hajlatokban, a széleknél, illetve a fal folytatásában hogyan dolgozol, ezekről azonban remek videókat tudsz találni.

Ha kiművelted magad, akkor nincs más hátra, mint kiválasztani az új burkolatot, ami nem egy könnyű feladat, mivel a választék nagyon széles. Prémium és standard minőség közül választhatsz, ha sokáig szeretnéd élvezni a munkád gyümölcsét, akkor inkább a prémiumot válaszd.

Mennyire lesz tartós az eredmény?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon sokáig gyönyörködhetsz a kiválasztott öntapadós csempében, mivel nem tesz bennük kárt sem a víz, sem pedig a hő. A tűzhely mögé feltett csempén sem jelenik meg elváltozás.

Ha tehát felújításban gondolkozol, mert már hazamenni sem szeretsz az elavult és kopott lakásodba, de egy nagyobb felújítás jelenleg nem fér bele a keretbe, akkor az öntapadós 3D csempe megoldja problémádat. Válaszd ki a hozzád illő színeket és mintákat és vágj bele akár egyedül is ebbe a kalandba!