Deutsch Tamás erősen kezdte a vasárnapot: Az uniós pénzek miatt őrjöng a fideszes EP-képviselő

Vállalhatatlan kijelentéseket tett.

Deutsch Tamás volt a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorának vendége. Szerinte a brüsszeli bürokraták minden eszközzel rá akarják kényszeríteni az akaratukat a magyar emberekre a szankciók, az illegális bevándorlás elfogadása és a gyermekvédelmi törvény megváltoztatása ügyében.

A fideszes európai parlamenti képviselő előbb azzal kezdte, hogy bár Magyarország mind az általa tett 17 vállalást maradéktalanul teljesítette, az Európai Bizottság mégis ugyanazt a büntetést javasolja az Európai Tanácsnak, mint a folyamat elején – vagyis a támogatások egy részének befagyasztását.

A fideszes politikus arról beszélt, hogy nem a 17 vállalás teljesítésével vagy a jogállamisággal van gondja a bizottságnak, hanem azzal, hogy a bevándorlás, a szankciók és a gyermekvédelmi törvényt illetően a brüsszeli bürokrácia erőszakos törekvéseit nem hajlandó Magyarország elfogadni.

Guy Verhofstadt belga liberális európai parlamenti képviselő felvetéséről, miszerint minden alkalommal el kell venni a Magyarországnak járó forrásokat, ha ellenkezik az unióval hazánk, Deutsch azt mondta: ezzel, túl a vérlázító tartalmon, ismét jelét adta, hogy „tőről metszett magyargyűlölő”.

Deutsch Tamás ekkor egy olyan kijelentést tett, hogy szerinte nem kevesebbről van szó, mint egy politikai közösség, az Európai Unió

családján belüli erőszakról,

márpedig a családon belüli erőszak az egyik legdurvább bűncselekmény.

Itt egy „politikai galádság” történik szerinte, minden eszközzel a brüsszeli bürokraták rá akarják kényszeríteni az akaratukat a magyar emberekre és mindezt úgy teszik, hogy a fenti kérdésekben messze a párthovatartozáson túlmutató nemzeti egység létezik.

(via 24.hu)

Valódi Hírek