FRISS: Elképesztő akcióval rukkolt elő Lázár János Makón (+fotók)

Így még nem láttuk a minisztert.

„A makói Mekiben nincs dress code: nem kötelező az öltöny és a nyakkendő. Egy hivatalos találkozó szünetében ugrottam ki egy kávéra, úgyhogy egy kicsit kilógtam a vendégek közül. Akik bizony már az első héten is sokan voltak!” — így tudósított Lázár János építési és közlekedési miniszter az újonnan megnyitott makói McDonald’s-ból.

A Telexen cikkében arról írt, hogy a Romániával határos kisváros és térsége azért érdekes, mert a magyar McDonald’s éttermeiben felhasznált szárított hagyma innen származik.

Az új étterem kiváló helyen, a főúton, egy korábban az önkormányzat által nettó 83 millió forintért értékesített telken található.

Az új éttermet szerdán „avatták fel”, Farkas Éva Erzsébet fideszes polgármester

hálát adott a támogatásért Lázárnak,

a térség országgyűlési képviselőjének, építési és közlekedési miniszternek is, aki szerinte a kezdetek óta állt teljes mellszélességgel a beruházás mellett.

Rajta kívül Égi Zsolt, a magyar McDonald’s ügyvezető igazgatója és Csepreghy Nándor, az Építési és Beruházási Minisztérium parlamenti államtitkára és miniszterhelyettese szónokoltak.

Az államtitkár úgy tartja, Makón „olyan gyorsétterem nyílt, amire még Hódmezővásárhelyről is irigykednek, és onnan is ide fognak átjárni”.

A Szegeder beszámolója szerint az államtitkár beszédét azzal a jól ismert kormányzati szlogennel zárta, hogy „Makó nem hátra megy, hanem előre”.

(Lázár János/Facebook)

Valódi Hírek