Bréking: Kilépett a Márki-Zay féle MMM-ből egy újabb alapító tag

Súlyos okok állnak a háttérben.

Titokban kilépett a Márki-Zay féle MMM-ből a mozgalom alapító és volt elnökségi tagja, Üveges Gábor — vette észre a Nyugati Fény Bálint Natália operaénekes posztját, amelyben erről beszámolt.

„A Mindenki Magyarországa Mozgalom sok embernek jelentett reményt, amikor megalakult. Vérfrissítés a közéletben – gondoltuk.”

— kezdte Bálint Natália a posztját. Leírta: több nagyszerű embert ismert meg az MMM-ben, azonban közülük sokan már nincsenek ott.

„Talán olvastátok a posztomat múlt héten, amiben kritikával illettem Márki-Zay Pétert amiatt, hogy roppant érzéketlenségről és politikai dilettantizmusról tanúbizonyságot téve, amerikai lottónyeremény-átadásos díszletek között,

megalázta az egyik, állásából felmentett tanárt,

ezáltal pedig alátámasztotta azt a fideszes propagandát, amely szerint “a pedagógustüntetést Amerikából pénzelik”.”

– írta.

Elmondása szerint ezután aposzt után megkereste őt Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere, az MMM alapító tagja és volt elnökségi tagja. Csütörtök este felhívta Bálint Natáliát, és közölte vele: kilépett az MMM-ből. A fő oka pedig – ahogy Üveges Gábor fogalmazott – “az ego fontossága megelőzte az ügy fontosságát”

„Természetes, hogy a választások idején az MMM Márki-Zay Péter személyéről szólt leginkább. De azáltal, hogy ez nem változott, valamint a tény, hogy megjelent a retorikában a párt létrehozása,

megszűnt integratív szervezet lenni.”

– írta.

„Gábor a mai napig szerepel az MMM honlapján mint alapító tag, az MMM sem hozott le közleményt a kilépéséről. Ez a sunnyogás is visszataszító számomra.”

A teljes bejegyzést itt olvashatod el:

Valódi Hírek