„Magyar vagyok, nem rabszolga!” — Jakab Péter nagyon kiakadt Orbánék újabb húzásán, amivel átverték az embereket

Nem ezt ígérték a választások előtt — írta Jakab Péter.

Jakab Péter, a Nép Pártján Mozgalom elnöke, Facebook-oldalán arról írt, hogy hiába hozott döntést az Európai Parlament az egységes uniós minimálbérrel kapcsolatban, Orbán Viktor miniszterelnök gazdasági főtanácsadója, az Iparkamara elnöke, Parragh László közölte: nem fogják támogatni az uniós minimálbér bevezetését.

Az Iparkamara elnöke korábban a többi között arról is beszélt, hogy „Magyarország versenyképességének egyik alapja az olcsó munkaerő”.

„Nem értenek egyet azzal, hogy a minimálbér adómentes legyen”

— fejtette ki további nézeteit Parragh László.

Jakab Péter erre vonatkozó bejegyzését változtatások nélkül alább közöljük:

„Orbán gazdasági főtanácsadója, az Iparkamara elnöke közölte, nem fogják támogatni az uniós minimálbér bevezetését, hiába döntött arról az Európai Parlament. Merthogy szerinte ezzel elveszítené Magyarország az egyik versenyelőnyét, ami nem más, mint az, hogy a magyarok alacsony bérért dolgoznak.

Most már alacsonyabbért, mint a szlovákok vagy a románok.

A kormány szerint ez versenyelőny. A rabszolgapiacon biztosan az. Az Európai Unióban meg szégyen. A kormányé.

Nem ezt ígérték a választások előtt. Azt mondták, utol fogjuk érni az uniós átlagot. Most kiderült, szándék sincs rá. Még a minimálbérnél sem. Ebben is hazudtak.

Hazugsággal nyertek április 3-án!

A Nép Pártján Mozgalom követeli, hogy a parlament oszlassa fel önmagát, és legyen új választás. Dönthessen a magyar a saját sorsáról immár az igazság birtokában!

Maradok a Nép Pártján!”

(Jakab Péter/Facebook)

Valódi Hírek