Lenyűgöző festményen örökítették meg Rogán Antal propagandaminisztert, aki megvédi a magyarokat Brüsszeltől (+kép)

Szuperhatalommal ruházták fel a fideszes propagandaminisztert.

Rogán Yoda Antal, a Nemzeti Eseménykezelő Központ Főharcosa, az Összkormányzati Válságkezelés Jedi Lovagja, valamint a Különleges Jogrendi Feladatellátás Szakmai Koordinációjának Intergalaktikus Főbölcse megvédi a magyar embereket Brüsszeltől, Moszkvától, az ufóktól és saját maguktól” — mutatta be legújabb alkotását Facebook-oldalán drMáriás.

A közkedvelt képzőművészt vélhetően az a múlt heti hír sarkallta alkotásra, miszerint tovább bővül Rogán Antal védelmi gigahatósága, amellyel együtt a miniszter több hatalmat és jogkört is gyakorolhat majd.

Így a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter közvetlen irányítása alá kerül a rendkívüli helyzetekben kulcsfontosságú titkosszolgálati, kiberelhárítási és katasztrófavédelmi tevékenység egy újabb meghatározó területe.

A dokumentumok szerint a Rogán Antal alá tartozó Védelmi Igazgatási Hivatal (VIH) fennhatósága alatt bontakozik ki az új Nemzeti Eseménykezelő Központ, amely egy „Szimulációs és Modellező Központtal” együtt a tervek szerint 2023 nyarára létre is jön.

(drMáriás/Facebook)

Kapcsolódó:

Nincs vége: Újabb kormányzati kulcsterületet vágtak hozzá Rogán Antalhoz

.

Valódi Hírek