Rétvári Bence megalázta a neves humoristát — Kiakadt az énekesnő

„Hány idős, beteg legendát kell még ezeknek a mocskoknak megszentségteleníteniük?” — kérdezte Bálint Natália.

Az ismert magyar opera-énekesnő Bálint Natália, közösségi oldalán adott hangot véleményének, egy fotóval kapcsolatban, amit Rétvári Bence államtitkár osztott meg Facebook-oldalán.

„Markos György – nem csak humorista, elkötelezett polgárőr is”

— írta ízléstelen posztjában az államtitkár.

Az énekesnő erre reagálva osztotta meg alábbi bejegyzését:

„Hány idős, beteg legendát kell még ezeknek a mocskoknak megszentségteleníteniük? Nem tudom, hogy Markos György, aki híresen „szoci” volt egész életében, miért kényszerült erre a méltatlan fotóra, de a szívem megszakad.

Látszik, hogy minden fontosabb volt, mint a művész méltósága. Látsszon a háttérben a címer, nem baj, ha a kép fele így üres! Rétvári nézzen a kamerába, legyen szimpatikus, a művész pedig nézzen FEL a politikusra!

Miközben Markos György méltó örököse zseniális édesapjának, zenében, humorban, színművészetben, Rétvári meg egy random parazita a nemzet testén.

Az állampárti siserehad csámcsog szegény zakóján, a korából, betegségeiből adódó megzuhantságán.

De Rétvárinak van egy képe, ahol FELnéz rá Markos György. Rétvári abszolválta azt, ami keveseknek sikerül: egy élő ember hullarablója lett. És aki nem érti, mi ezzel a gond, az ugyanolyan egoista, nárcisztikus pszichopata, mint a kormánytagok meg a bázisuk és holdudvaruk. Pfujj”.

.

Valódi Hírek