Csúnyán kiosztották a kommentelők a Momentum-politikust, aki Londonból szólította fel Gyurcsányt visszavonulásra

Rossz ötlet volt Angliából üzengetni a DK elnökének.

A Momentum londoni szervezetének elnöke, Csillag Tamás szerdán egy váratlanul ízléstelen szöveget tett közzé a hivatalos Facebook-oldalán.

Csillag Tamás a DK elnökének keddi Partizán-interjújára reagált, amelyben Gyurcsány Ferenc világossá tette: az ellenzéki pártokra továbbra is jövőbeni szövetségesként tekintve, de a DK nem vár tovább, és amíg a többiek önmagukkal vannak elfoglalva, addig a DK árnyékkormányt alakít, hogy megmutassa az országnak: van kormányzóképes, szociálisan érzékeny baloldali alternatíva az orbáni megélhetési válság helyett.

Szóba került az is, hogy a jobboldali Márki-Zay Péter vezetésével soha nem látott vereséget szenvedett el idén tavasszal az ellenzéki oldal.

Itt Gyurcsány emlékeztett arra, hogy Márki-Zay az előválasztás után felszólította őt: vonuljon háttérbe a kampány időszaka alatt, mert a hódmezővásárhelyi polgármester meg volt győződve róla, hogy csak egyedül, Gyurcsány nélkül képes győzni. (az eredményt láttuk áprilisban).

“A kollega úr azt kérte, hogy ne legyek jelen. Akkor miért lennék pont akkor jelen, amikor történelmi vereséget szenvedett ő, nem mi, hanem ő.”

– mondta Gyurcsány arról, hogy ezek után miért nem állt Márki-Zay mellett a pulpituson az eredményhirdetéskor.

Erre az interjúra reagált Csillag Tamás. A DK-val számtalan önkormányzatban szövetségben működő Momentum politikusa szerint Gyurcsány

  • hazudott
  • tehertétel az ellenzék számára
  • egy „szűk réteget” leszámítva senki nem szereti.

„Számomra érthetetlen, hogy ezt ő miért nem látja be, miért nem képes elszakadni a közélettől. Írhatna könyveket, csinálhatna civil szervezetet, még egy főzős YouTube csatornával is jobban járnánk.”

– írja nyegle posztjában a momentumos, aki adománygyűjtést is indított Gyurcsány Ferenc visszavonulására, hozzátéve:

„Bár nem igazán szorul rá, ennyit igazán megérdemel mindenki Ferije.”

Csillag Tamás londoni momentumos (balra) és gyurcsány ferenc korábbi miniszterelnök, a DK elnöke (jobbra)

A kommentelők nem igazán voltak vevők az ellenzéken belüli rugdalózásra, alaposan beolvastak a Londonból okoskodó politikuspalántának.

Mutatjuk a jellemző kommenteket Csillag Tamás posztja alól:

A Nyugati Fény főszerkesztője a friss közvéleménykutatási adatokra hívta fel Csillag Tamás figyelmét:

.

Csillag Tamás posztját >>IDE KATTINTVA<< tudod kommentelni.

 

Valódi Hírek