Tóth Gabi újra megszólalt a fideszességéről: Nem fogok félni, nem fogok csendben maradni

Ezt tekintsük fenyegetésnek?

Tóth Gabi ̶f̶i̶d̶e̶s̶z̶e̶s̶ ̶c̶e̶l̶e̶b̶ énekesnő kedden az Origo nevű fideszes propagandaportálnak adott interjút, melyben többek között elmondta, hogy a hétköznapjai során rengeteg támogatást kap az emberektől, érdekesnek tartja viszont, hogy bár már 2012-ben is elénekelte a Nemzeti dalt Orbán Viktor beszéde előtt, az akkor senkinek nem tűnt föl.

Tóth most az Instagram-oldalán jelentkezett be: 24 órán át elérhető insta-sztorijában arról írt, hogy bár őt állítólag nem zavarja, ha valaki tőle eltérő nézeteket vall, az elmúlt időszakban viszont meglehetősen sok kritikus kommentet kap.

„Nem gondolom, hogy az enyém jobb, de azt se, hogy kevesebb. Elfogadom mindazokat, akik másban hisznek, mást gondolnak, mást éreznek fontosabbnak”

— írta értékrendjéről az énekesnő.

Tóth azt állítja: őt egyáltalán nem dühíti, ha valaki másban hisz, mint ő, minden ember kiállását tiszteli. Hangsúlyozta viszont, hogy szerinte az embereknek nem kellene bántaniuk egymást csak azért, mert másban hisznek vagy mást éreznek.

„Nem fogok eltűnni, nem fogok csendben maradni, nem fogok félni azért, mert ilyeneket kommentelnek, vagy utálói csoportot hoznak létre rólam. Teszem, amit eddig is és igyekszem adni azoknak, akik befogadják a rezgéseimet”

– zárta gondolait, hozzátéve, már nem akar mindenkinek megfelelni.

Instagram története itt tekinthető meg:

.

 

Valódi Hírek