Tóth Vera irgalmatlanul kiakadt a durva hazai drágulás miatt (+videó)

Az ország egyik legsikeresebb énekesnőjeként sem tud saját ingatlant venni.

Palik László Youtube-on futó műsorának vendége volt Tóth Vera énekesnő, Tóth Gabi nővére.

A beszélgetés során szóba került, hogy Magyarország első Megasztár-győztese már bánja, hogy annak idején nem vett egy saját ingatlant. Most ugyanis hiába keres jól, már nem tudja ezt megengedni magának az egekbe nőtt ingatlanárak miatt.

„Mostanában azért gondolkodom azon, hogy nagyon hülye voltam, hogy fiatalkoromban nem figyeltem jobban, hogy azért egy saját ingatlan jó lenne. Most már ez egyre távolabb kerül tőlem ez a kérdés.

Mert annyira drága, hogy abból a fizetésből… Azon gondolkodom, hogy én azért az átlagnál jobban keresek. Ez nem hencegés, tudjuk, egy ismert ember, nyilván valamennyire többet keres”

— fogalmazott Tóth Vera.

Hozzátette:

„Elég nagy hedonista voltam fiatalkoromban. Ezt egy picit mérsékeltem volna. Ezen változtattam volna. Mindenre [költöttem], amire akartam. Meg voltak időszakok, amikor azért lenullázódtam. Nem az én hibámból, hanem mert elmentek mellőlem a menedzserek, újra kellett épülni.

Meg azért én tíz éve egy nagyon fontos döntést hoztam, hogy ezeket a falusi félplayback haknikat eldobom magamtól”.

Az énekesnő hozzáteszi, hogy most Palkonyán lakik szerelmével, Pauli Zoltánnal. Ez az ingatlan a párjáé, emellé pedig Budapesten bérelnek lakást.

A teljes interjút itt lehet megnézni:

.

Valódi Hírek