Itt a videó: Lefaszozta a Ryanair vezérigazgatóját Deutsch „sosemdrogozó” Tamás

Ez már a legalja?

Sokadik fordulójánál tart a magyar kormány és az olcsó utakat kínáló Ryanair fapados légitársaság csörtéje a nyilvánosságban.

Mint arról beszámoltunk: a tolvaj Fidesz-kormány a megnyert választások után durva megszorításokba kezdtett, hogy a Tiborczok, Matolcsyk, Rogánok által ellopott pénzt a kisembereken hajtsa be.

A megszorítások egyik eleme az extraprofitadónak nevezett sarc, amelyet a bankokon, légitársaságokon, nagyáruházakon keresztül az embereken hajt be a kormány.

Mint ismert: a Ryanair légitársaság vezérigazgatója, Michael O’Leary többször is kifakadt, amiért Orbánék egy a covid miatt két éve amúgy is vesztegéses ágazatot akar pluszadóval sújtani.

O’Leary szerint az extraprofitadó

“rablás egy olyan kormánytól, amely teljesen elvesztette kapcsolatát a valósággal”.

A vezérigazgató emellett kijelentette:

“Nagy Márton miniszter úr elfelejtette a közgazdaságtant. Küldünk neki egy új Közgazdaságtan kezdőknek könyvet, amit reményeink szerint tanulmányozni fog, hogy meg tudja magyarázni, miért vetnek ki »extraprofitadót« egy olyan veszteséges iparágra, mint a légiközlekedés.”

A Ryanair emellett a honlapján is közzétette, hogy hazudik a Fidesz-média, amikor azt állítja, hogy tömegesen mondanák vissza a jegyüket a társaság utasai.

A harc újabb felvonásaként a Pegasus- és Völner-botrányokban nyakig érintett, spicli Varga Judit kedden közölte: fogyasztóvédelmi lejárást indítanak a Ryanair ellen, amiért a cég kénytelen-kelletlen továbbterheli az utasokra a kormány extraprofitadóját.

Így érkeztünk el a csütörtök estéhez, amikor a kormány vs. Ryanair-csörte talán eddigi mélypontjaként a HírTV riportjában megszólalt a „púderes orrú” Deutsch Tamás, aki nemes egyszerűséggel

„hímtagnak”

nevezte Michael O’Leary-t, majd arról bonyolódott fejtegetésekbe, hogy ez a definíció szerinte egy híradó-interjúban is vállalható a Ryanair vezérigazgatójáról.

Az ominózus jelenetet a HírTV a Twitter-oldalán is közzétette:


.

Valódi Hírek