Nincs jól Putyin: Izzadt, grimaszolt és remegett maratoni beszéde alatt, ismét arról beszélnek, hogy nagyon beteg (+videó)

Sokak szerint megint furcsán viselkedett.

Vlagyimir Putyin egészségi állapota az Ukrajna ellen indított véres offenzívája óta kiemelten érdekli a közvéleményt. Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy egy videókonferencia közben rosszul lett, emiatt sürgős orvosi segítséget kapott. Szintén megindította a találgatásokat, hogy amikor védelmi miniszterével tárgyalt, akkor az egyik kezével az asztalt szorongatta, miközben a lábával hevesen dobolt.

Egy orosz kém szerint Putyinnak dühkitörései vannak, és kezdi elveszteni a látását. A britek pedig odáig is elmentek, hogy ha az elnökkel történne valami, akkor testdublőrrel helyettesíthetik. Arca látványosan puffadtabb és teltebb lett, amivel kapcsolatban az is felmerült, hogy esetleg plasztikáztatja magát. Az orosz elnök egészségi állapotával korábban az RTL Fókusz című műsora is részletesen foglalkozott:

A The Sun című angol lap most a pénteki szentpétervári gazdasági fórumon tartott beszédét értékelte:

Mint írják, Putyin láthatóan kényelmetlenül érezte magát, állandóan forgolódott a székében, miközben a kezével babrált. Úgy látták, hogy gyakran furcsa szögben támaszkodott, kezeit pedig karmokra hasonlító szögben tartotta. Lábaival folyton mozgolódott, dobolt, izzadt volt és arca teltebbnek tűnt a megszokottnál.

A Kreml cáfolja, hogy Putyinnak bármi baja is lenne. Ezt látszik igazolni, hogy Szentpéterváron több mint 3 órán át beszélt, holott korábban az egészségi állapotát megkérdőjelezők azt állították, már csak rövid nyilvános szereplésekre képes, annyira rosszul van.

Putyin teljes szentpétervári beszéde ITT tekinthető meg.

Az RTL Híradó riportja:

(via, rtl.hu)

Kapcsolódó:

https://nyugatifeny.hu/2022/06/17/putyin-rendkivuli-beszedeben-uzent-a-nyugatnak-a-regi-vilagrend-termeszetenel-fogva-instabil

Valódi Hírek