Elképesztő módon mentegeti a fideszes tévé az aberrált 78 éves Fidesz-politikust, aki egy 18 éves lányt vett feleségül

Forog a gyomor.

„Soha nem veszekedtek és tiszta szívből szeretik egymást. Ettől működik a 78 éves kunhegyesi polgármester és a mindössze 18 éves felesége kapcsolata”

— ez hangzott el a TV2 Tények Plusz című „hírműsorban” a fideszes Szabó András és a 60 évvel fiatalabb leányanya házassága kapcsán.

Ahogyan mi is beszámoltunk, 18 éves kamaszlányt vett feleségül múlt szombaton Szabó András, Kunhegyes 78 éves fideszes polgármestere.

A Fidesz propagandagépezetének zászlóshajója, a TV2 hétfőn este külön összeállításban taglalta a hírt. A riportban olyan mondatok hangzottak el, mint

„Soha nem veszekednek és tiszta szívből szeretik egymást.”

vagy

„Az évszázad lagzijaként is emlegetett esküvő még valószínűleg sokáig szóbeszéd tárgya lesz a városban, sőt talán az egész országban.”

A „riportban” arra keresték a választ, hogy mitől működik a „szerelmespár” kapcsolata. A Tények Plusznak Szabó András azt nyilatkozta:

Sokan pozitívan álltak az esküvőhöz, de

„persze volt, aki szememre vetette, hogy hát nem biztos, hogy jó lesz ez”

— fogalmazott, ugyanakkor maga is elismerte, hogy túlzottan idős a feleségéhez. Szerinte kapcsolatuk titka az, hogy nagyon jól megértik egymást, és

hasonlít az értékrendjük is.

Elmondta: fel sem merül a korkülönbség kettejük közt. A Tények megkérdezte a helyieket is: a riportba bevágott megszólalók szinte mindegyike támogatóan nyilatkozott a frigyről.

A hatperces anyagban még szakértőt is megszólaltattak. A videót itt tudod megnézni:

Valódi Hírek