Kiderült: Súlyos anyagi gondokkal küszködött Berki Krisztián, hiába mutatta kifelé a gazdagságot

Nem mind arany, ami fénylik.

Négy napja érkezett a közéletet is megrendítő hír, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt a polgárpukkasztó médiaszemélyiség, Berki Krisztián.

Igazából csak nagyon kevesen tudták, hogy miközben Berki a luxusélet számtalan kellékével villogott, valójában az utóbbi időben egy fillérje sem volt, ami miatt konfliktusai is voltak – írja a naphire.hu.

A lapnak a celeb egy barátja arról számol be, hogy Berki nem „kéregetett”, hanem úgy vett igénybe szolgáltatásokat, hogy azért nem fizetett, inkább a saját oldalain reklámozta azokat.

„Berki épp most készült a médiás visszatérésére, egy kereskedelmi tévénél műsorvezető lett volna. Ha nem is milliókat, de havonta több 100 ezer forint bevételt jelentett volna neki. Ráadásul dupla volt az öröme, mert imádott a nyilvánosság előtt szerepelni”

— mondta a naphire.hu-nak a celeb közeli ismerőse.

Berki éppen a pénz miatt veszett össze a bankrablóból keramikussá szelídült „Viszkis” Ambrus Attilával, akinek a műhelyében porosodik az ázsiai kalandjukról szóló, közös könyvükből ezer eladatlan példány. Amit Berki nem akart elvinni és eladni, pedig a könyvekért 2,5 millió forintot kaphatott volna.

Ambrus Attila ígéretet tett: eladja Berki könyveit, a pénzt pedig Berki Krisztián tragikus sorsú kislányainak adja.

Addig azonban el kell temetni Berki Krisztiánt, de a nagy kérdés az: miből? Hiszen közeli barátai szerint Berkinek egy vasa sem volt.

„Abban biztos vagyok, hogy Berki nem köztemetéssel kapja meg a végső tisztességet, hanem Mazsi, Pamela és a barátai majd összedobják rá a pénzt”

– mondta a lapnak a celeb ismerőse.

(via naphire.hu)

Kapcsolódó:

https://nyugatifeny.hu/2022/05/06/igy-emlekeznek-a-baratai-a-ma-hajnalban-elhunyt-berki-krisztianra