Így emlékeznek a barátai a ma hajnalban elhunyt Berki Krisztiánra

Összeomlott a sztárvilág.

Megrendítette a közéletet Berki Krisztián váratlan halála. Több közismert médiaszemélyiség is együttérzését fejezte ki a történtekkel kapcsolatban, és fájó szívvel búcsúznak a labdarúgó médiaszereplőtől. A sor végtelen, egyre többen fejezik ki együttérzésüket a történtekkel kapcsolatban és kísérték utolsó útján Berki Krisztiánt.

Hajdú Péter Facebook-bejegyzésében így ír:

„Nem találok szavakat! Maga voltál az erő, a kitartás és az akarat!! Jó utat Barátom”.

Schobert Norbert közösségi oldalán így emlékezett:

„Kedves Mazsi, Pamela, Nati! Osztozom gyászodban! Krisz csak 41 volt. Nem volt egyszerű eset, de legmélyen jó ember volt. Nem ezt érdemelte. Segítek bármiben!”

ByeAlex Facebook-oldalán szintén együttérzését fejezte ki:

Az Újságmúzeum is elbúcsúzott Berki Krisztiántól:

„Meghalt egy ember. Kétgyerekes apa, aki csak 41 éves volt. Sokan nem kedvelték, mert nem egyszer fellengzős volt, kérkedett az autójával, az órájával vagy éppen az izmaival. De meghalt. Most nem annak van itt az ideje, hogy beolvassunk neki, hogy leírjuk, miért nem szerettük. Méltatlan belerúgni abba, aki néhány órája elhunyt, s aki két kisgyereket hagyott maga mögött, akik apa nélkül nőnek majd fel, s most éppen nem értik, hová lett.
Meghalt egy ember. Kétgyerekes apa, aki csak 41 éves volt. Most a csöndnek van itt az ideje.
Nyugodj békében, Berki Krisztián!”

Ambrus Attila is megrendülve búcsúzott:

„Nagyon nehéz szavakat találni. Nem tudom, pontosan mi történt, hogy túladagolta-e magát, de azt gondolom, az ember felelősséggel tartozik önmaga mellett a gyerekeiért is, akiket fel kell nevelni. Szerintem ebben az egészben az a tragédia, hogy itt hagyott két kisgyereket. Emiatt haragszom rá. Hat hétig vele voltam Ázsiában, voltak vitáink, de neki is megvolt az emberi oldala. Láttam őt sírni, láttam sok olyan élethelyzetben, amiben a két élettársán kívül nagyon kevés ember látta. Sajnálom, hogy meghalt. Sokan azt gondolják, hogy megszabadultunk egy olyan embertől, aki élősködött a társadalmon, de neki is voltak pozitív tulajdonságai, amiket nem akart megmutatni, mert támadható lett volna. Ő kettős személyiség volt. Eleinte, ha nem ment a kamera, tudott átlagemberként viselkedni, de egy idő után szereptévesztésbe került, és gyakorlatilag csak a kamerának élt – ez pedig a személyiségét is eltorzította. Az utóbbi néhány évben eltávolodtunk egymástól – ennek megvolt az oka –, de szomorú vagyok. Sajnálom magát a szituációt, és azt a két nőt, akinek van tőle egy-egy gyereke, akiket fel kell nevelni. Ez Krisztián felelőssége is lett volna. Ha már vállal két gyereket, kutya kötelessége támogatni őket, ahogy a gyerekek anyukáját is.”

Hódi Pamela ezekkel a szavakkal vett búcsút Berki Krisztiántól:

„Uram isten, nyugojdon békeben”.

(Kiemelt kép: eurosport.hu)

Kapcsolódó:

https://nyugatifeny.hu/2022/05/06/meghalt-berki-krisztian

Valódi Hírek