Pofátlan nyilatkozatot tett Áder János a liftes luxusvilláról, amit adunk neki

Szerinte megérdemli az egymilliárdért felújított ingatlant.

Beszámoltunk róla, hogy gigantikus összegért, 930 millió forintért újítják fel azt a 720 mégyzetméteres villát, amelyet Áder János leköszönő államfő kap élete végéig szóló használatra a mandátuma május 9-i lejárta után.

Áder most a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben a minden gyalázatos törvényt gond nélkül aláíró Fidesz-báb így sajnáltatta magát:

„Sokszor az ember úgy érzi, hogy olyankor is kritikával illetik a munkáját, amikor a legjobb tudása szerint, az alkotmányos szabályoknak megfelelően jár el. Ha ezt valaki nem szokja meg, akkor valószínűleg elmenekül erről a pályáról.

A gyalázkodás, a méltatlan támadás mindenkinek rosszulesik. De egy politikusnak csak arra kell figyelnie, hogy az a döntés, amit meghozott, emberileg, erkölcsileg és jogilag helyes-e.”

A neki juttatott luxusvilláról és csillagászati fizetésről pedig úgy nyilatkozott:

„Helyes, hogy a törvény 1990 óta úgy gondoskodik a volt államfőről, hogy nem kerülhet méltatlan helyzetbe, nem kell például állásért kuncsorognia.

Távozását követően az elnököt egyebek mellett megilleti a fizetés, a titkárság, a megfelelő infrastruktúra.”

Az interjúban könnyedebb témákról is szó esett, például amikor Áder az Afganisztánban lévő katonáknak halászlét főzött.

„Az egész receptet nem mondom el, de én azt szeretem, ha a bőrtől, zsírtól megtisztított színhús kerül vissza a hagymával együtt a passzírozás után az alaplébe”

– magyarázta Orbán golyóstolla.

Kapcsolódó cikkünk:

Bejött neki az élet: Csaknem egymilliárdért újították fel Áder János új budai villáját — egy 178 négyzetméteres teraszt is felhúztak

 

Valódi Hírek