Bejelentették: Dr. Bősz Anett lesz a DK főpolgármester-helyettese

Eredményes munkát kívánunk!

A Demokratikus Koalíció elnöksége a mai napon úgy döntött, hogy Gy. Németh Erzsébet országgyűlési képviselővé válásával a DK főpolgármester-helyettesnek Dr. Bősz Anettet, a párt országgyűlési frakciójának korábbi tagját jelöli.

A DK listás fővárosi képviselője Élő Norbert lesz, a DK fővárosi frakciójának, a legnagyobb fővárosi képviselőcsoportnak a vezetője pedig Szaniszló Sándor, XVIII. kerületi DK-s polgármester lesz.

A DK nagyon köszöni Gy. Németh Erzsébet eddigi fővárosi munkáját és sok sikert kíván neki az országgyűlési képviselői feladataihoz – tudatta lapunkhoz is eljuttatott közleményében Dr. Molnár Csaba, a párt ügyvezető alelnöke.

Bősz jelölésére reagált Dobrev Klára és Karácsony Gergely is.

Dobrev azt írta:

Dr. Bősz Anettel minden budapesti csak nyerhet. Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű főpolgármester-helyettese lesz Budapestnek.

Gratulálok, Anett! Sok sikert kívánok az új munkádhoz!


.
A főpolgármester pedig azt írta:

„A döntésnek örülök, és bevallom, nem is lepett meg. Az előzetes egyeztetéseken azt az igényt képviseltem, hogy a városvezetés olyan közéleti tapasztalattal rendelkező női politikussal egészüljön ki, aki elkötelezett Budapest sokszínűségében rejlő értékei mellett.

Anett ilyen politikus, aki eddigi munkája alapján képes és alkalmas arra is, hogy a főváros és az agglomerációs települések együttműködését erősítsük, az elindított Magyarország Szíve programnak új lendületet adjunk közösen. Üdv a fedélzeten, Anett!”


.

Valódi Hírek