Hadházy Ákos: Hat kép a választás elcsalásáról

Nap mint nap történtek csalások.

Figyelemre méltó posztot tett közzé csütörtökön Hadházy Ákos, a Momentum parlamenti képviselője, melyet változtatás nélkül közlünk alább:

HAT KÉP A VÁLASZTÁS ELCSALÁSÁRÓL.

Csalásnak ugyanis nem csak azt kell nevezni, amikor pl. titokban a pénzt fizetik a közmunkásnak a szavazatért, vagy amikor a főnök arra utasítja a munkavállalót, hogy szavazzon a Fideszre és készítsen fényképet a szavazólapról. Az igazi csalások nem szavazókörökben és nem a választás napján történtek, hanem jóval előbb, a szemünk láttára. Nem egyszer, nem kétszer, hanem nap mint nap.

1) Vitányi István fideszes képviselő osztogatja az EU-s pénzből vett élelmiszercsomagokat. SEMMI köze ehhez, a pénzt az EU adta, a berettyóújfali önkormányzat a helyi elosztó, a képviselő az önkormányzat segítségével kampányol. Sokan tettek ilyet, nyilvánvaló csalás, mint ahogyan a szintén EU-s pénzből osztott laptopokkal való kampányolás is.

2)Kakasdon önkormányzati autó segítségével önkormánzati dolgozó szereli a plakátokat. Nyilvánvaló csalás, rengeteg ilyen jelzést kaptam

3) Rogánék az oltási regisztrációs mailek millióira küldték a hazug propagandaüzeneteiket. Még a Kúria is kimondta, hogy arcátlan csalás, aztán az arcátlan csaló „Alkotmánybíróság” megsemmisítette az ítéletet

4) A fideszes cégek csak néhány óriásplakátot hagytak az ellenzéknek, azt is csak a látszat kedvéért. A plakátok jelentős részét nem a Fidesz, hanem a kormány fizette- ez arcátlan csalás, ráadásul tiltott pártfinanszírozás is. Ez amúgy évek óta zajlik

5) Orbán minden héten beszélhetett órákat a közrádióban, amikor akart, a tévében is. Az ellenzék öt percet kapott. Ez a legnagyobb csalás, évek óta zajlik.

6) A Romániában elégetett szavazólapok ügyét nem is volt hajlandó megvizsgálni a „Nemzeti” „Választási Bizottság”, azt mondta, hogy a külföldi visszaélésekre nincs hatásköre. Nincsen két választás, egy választás volt, ha az egyik részét elcsalják, az egészet csalták el.

A VILÁG LEGOSTOBÁBB, LEGKÁRTÉKONYABB ELLENZÉKE LENNÉNK, HA EZEKEN SZÓ NÉLKÜL ÁTLÉPNÉNK. És akkor is, ha csak picsogunk miatta és nem teszünk ellene semmit.

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek