Jön a Zay-keltés akció — Új kampányfegyvert mutatott be az ellenzék

Működés közben is megmutatták.

Sajtótájékoztatót tartott péntek délelőtt az egyesült ellenzék, és bemutatták az új kampányeszközüket, amelyet Zaj-keltés akciónak neveztek el.

Fekete-Győr András, a Momentum volt elnöke elmondta, hogy nagyon szoros választás elé nézünk április 3-án, és a legkiélezettebb körzetekben akár néhány szavazaton is múlhat a végeredmény. Ezért új módszert vet be az ellenzék: hangosbemondóval felszerelt autókkal fogják elvinni „a változás üzenetét” ezekbe a körzetekbe.

Ezt nevezték el

Zay-keltés akciónak.

Ezután Tordai Bence, az ellenzék képviselőjelöltje a II. és III. kerületben vette át a szót, hogy ismertesse a részleteket: 30 hangosbemondós kamion indul el szombaton a 30 billegő körzetbe, hogy oda is el vigyék az igazságot, ahol mindent elhallgat a helyi fideszes média.

Végül Dr. Bősz Anett, az ellenzék érdi képviselőjelöltje elmondta azt a három üzenetet, amelyről azt kérik, mindenki adja át három másik embernek:

  • Orbán Putyin embere. Nekünk a Nyugathoz kell tartoznunk, ehhez kormányt kell váltanunk!
  • Orbán nem tudja megoldani a megélhetési válságot, hiszen ő okozta. Áremelés helyett bér- és nyugdíjemelésre van szükség!
  • Orbánnak már nem ad pénzt az unió! Csak egy új kormány tudja hazahozni a minden magyarnak járó másfél milliós támogatást!

Elmondta, ha ezt elegen tesszük meg, akkor április 3-án Dávid legyőzheti Góliátot, az ország pedig végre felszabadul, és az új kormány hazahozza a magyaroknak járó EU-s pénzeket.

A sajtótájékoztatón azt is bemutattak, hogyan fognak szólni a hangosbemondós kamionok:

 

Valódi Hírek